Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، جشن "دندان زیبای من" با حضور دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر صالحی رئیس دانشکده دندانپزشکی، جمعی از مدیران دانشگاه و با حضور 500 نفر از کودکان و نوجوانان به اتفاق خانواده در سالن رازی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

دکتر صالحی رئیس دانشکده دندانپزشکی با اشاره به هدف از برگزاری این برنامه، گفت: با توجه به برگزارى اولين همايش ملى ارتقاى سلامت دهان و دندان در اسفند ماه 95 در دانشگاه علوم پزشكى استان سمنان و در راستاى محور اصلى همايش كه توجه خاص به آموزش مناسب بهداشت دهان و دندان مادر و كودك ميباشد در شامگاه روز گذشته دانشگاه علوم پزشکی اقدام به برگزاری جشنی با عنوان "دندان زیبای من" در سالن رازی دانشکده دندانپزشکی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با اشاره به اینکه برای نخستین بار در طول اجرای طرح تحول نظام سلامت به سطح سه دندان پزشکی برای عموم مردم ازجمله روستائیان و مناطق کمتر برخودار بهداشت دهان و دندان توجه خواهد شد، گفت: جشن «دندان زیبای من» در سمنان برگزار شد.

دکتر مهدی شادنوش، ضمن اشاره به اهمیت بهداشت دهان و دندان از کودکی تا میان‌سالی، بیان کرد: برای نخستین بار توجه ویژه وزارت بهداشت به مقوله دهان و دندان باعث شد تا امروز شاهد برگزاری مراسم مختلفی در سطح استان از جمله جشن «دندان زیبای من» باشیم.

وی با تأکید بر اینکه امروز مهم‌ترین مقوله در رشد کودکان تغذیه است، افزود: اگر از دندان‌ها و دهان سالم که مبادی ورود مواد غذایی به بدن است، برخوردار نباشیم، سلامتمان تحت تأثیر قرار دارد و این مقوله‌ای است که در سراسر دنیا هزینه‌های بسیار سنگینی دارد به همین دلیل دولت‌ها حتی زیر بار هزینه‌های دندان به این راحتی نمی‌روند حتی شرکت‌های بزرگ بیمه در دنیا ممکن است درمان‌های دندان را تحت پوشش قرار دهند اما برای بیمه دندان شروط بسیاری وجود دارد که باید آن را عملی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بابیان اینکه در سال‌های اخیر به‌خصوص از سال۹۲ سیاست‌های بهداشت و سلامت از اولویت ویژه ای برخوردار شدند، درحالی‌که پیش از آن این‌گونه نبود، بیان کرد: این اهمیت بخشیدن باعث شد تا بار دیگر بحث بهداشت دهان و دندان به‌مثابه پیشگیری از بروز مشکلات این‌چنینی در کشور آغاز شود و امروز شاهد برگزاری برنامه‌های خوبی در این حوزه هستیم.

دکتر شادنوش گفت: در سال‌های اخیر با اینکه دولت می‌خواهد تحولی را در زمینه بهداشت ایجاد کند اما هزینه‌های سنگین درمان دندان نمی‌تواند بودجه دولتی را تأمین کند لذا تا قبل از سال۹۲ در مراکز بهداشتی‌مان فقط درصورتی‌که فرد می‌خواست دندانش را بکشد می‌توانستیم به او خدمات دهیم اما در سال‌های اخیر این امر با توجه به شعار دندان‌پزشکان که معتقد هستند هر دندان را تا نهایی‌ترین زمانی که می‌توان حفظ کرد باید این کار را صورت داد لذا کاری که باید کرد این است که پیشگیری را مقدم بر درمان دانست.

وی با تأکید بر اینکه ما باید از خردسالی جوری برای بهداشت دهان و دندان کارکنیم که اصلاً فرزندانمان محتاج دندانپزشکی درمانی نباشند، تصریح کرد: دو اتفاق خوب در سال‌های اخیر رخ داد که بسیار مهم است نخست مسئله وارنیش فلوراید است که بین سنین چهارتا ۱۲سال در کشور توزیع می‌شود که در سمنان نیز به همت همکاران ما در معاونت بهداشت ۱۰۰درصد محقق شده یعنی از انتهایی ترین روستاها تا شهرهای سمنان هیچ مدرسه‌ای نیست که دانش آموزان آن دو نوبت وارنیش فلوراید دریافت نکرده باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، درباره دومین اقدام سال‌های اخیر در حوزه بهداشت دهان و دندان بیان کرد: دومین کار آموزش، فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و نحوه برخورد با دندان از سنین کودکی تا نوجوانی است که در این حوزه نیز معاونت بهداشتی این دانشگاه با همراهی آموزش‌وپرورش اقدامات بسیار خوبی را صورت داده که همین جشنواره‌های ترویجی مانند دندان زیبای من و ... در زمره این برنامه‌ها است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۷۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود